Hello!

Olet saapunut nettiblogiin, missä on esillä Kayleighin Harry Potter-ficci Pakkaskukkia. Kyseinen tarina kertoo Kelmien (Harryn vanhemmat&co.) viimeisestä kouluvuodesta ajanjaksolla 1977-1978. Kyseinen tarina on vanha, joten laatu on sitä sun tätä - tämä on lähinnä esillä yleisön pyynnöstä.

Ficci on kirjoitettu puhtaasti viihdytystarkoituksiin, eikä sillä ansaita rahaa tai mitään muutakaan. Kaikki minkä tunnistatte lukeneenne Potter-kirjoista kuuluu J.K.Rowlingille ja minä ainoastaan jäljittelen hänen maailmaansa - ei siis mitään tekijänoikeusrikoksia taka-ajatuksena!

Hahmot  Arianna Bell, Cinnamon Bellini, Jazz Thomas sekä Red Stron (muutamien muiden ohessa) ovat omaa käsialaani.

Kaikki ficin osat eivät ikävä kyllä näy tällä sivulla; lukeaksesi koko ficin paina "ARKISTO"-laatikossa olevaa linkkiä, jossa lukee HELMIKUU. Tuossa vasemmalla siis < -

Jos olet kiinnostunut jättämään puumerkin käynnistäsi, paina tuota allaolevaa "KOMMENTOI"-nappulaa.

Toivottavasti viihdyt!

 - Kayleigh / Sharra / Laura



//Muokkausta 27.03.07: Iso kiitos kaikille kommentoineille! Jatko-osaa etsiville: Pakkaskukkien jatko-osa Memory löytyy osoitteesta www.vuotis.net ja sieltä käyttäjänimen Sharra avulla.

//Muokkausta 4.5.07: Kiitos taas kommentoineille! Ikävä kyllä Redin ja Jazzin tarina ei löydy tällä haavaa netistä - saatan palauttaa sen, jos innostun jatkamaan. Siinä tapauksessa ilmoitan kyllä tällä sivulla.

//18.6.08: Kiitos kaikille kommentoijille! Pakkaskukkien jatko-osa löytyy edelleen Vuotiksesta :) niille, jotka ovat kyselleet Memoryn siirtämistä tänne vuodatukseen: Mem tulee kyllä vielä myöhemmin löytymään täältä vuodatuksestakin, mutta ikävä kyllä en voi siirtää sitä sinne tänne, ennen kuin se on kokonaan valmis, koska haluan osat aikajärjestykseen, enkä jaksa millään tapella Vuodatuksen kanssa useampaan kertaan sen aikaansaamiseksi. Lupaan kyllä tehdä myöhemmin jotain asialle ja ilmoitella tällä sivulla :)